Menu

GoZero restitutie eigen risicoGoZero Restitutie Eigen risico

De GoZero Restitutie Eigen Risico is de manier om zorgeloos rond te rijden met de camper of huurauto in Canada. Als je onderweg schade aan het voertuig krijgt dan wordt het eigen risico dat op het gehuurde voertuig zit volledig vergoed na terugkomst. Ook de ingehouden borg is dan dus verzekerd. Zo voorkom je dat je voor vervelende verrassingen komt te staan en geniet je dus altijd van een onbezorgde auto- of camperrondreis.

Voordelen van de GoZero restitutie Eigen risico

Eigen risico én borg zijn verzekerd

Als je een auto, motor of camper huurt, dan is het verplicht dat deze een cascoverzekering heeft. Bij sommige verhuurmaatschappijen zit deze verzekering in de huurprijs, maar het kan ook zijn dat je deze apart moet afsluiten. In de meeste gevallen zit er een eigen risico op deze cascoverzekering. Als je vervolgens schade hebt aan de gehuurde auto of camper, moet je dit eigen risico zelf betalen. Voor een auto is dit ongeveer € 500,- en voor een camper is dit al snel € 1000,-. Met de GoZero is dit risico gedekt tot maximaal € 6.000,-. Let op: de GoZero Resitutie Eigen Risico vergoedt alleen het eigen risico van schade die onder de dekking valt van de cascoverzekering en bij campers en auto´s die geboekt zijn met een CDR of CDW verzekering. Dit betekend dat het eigen risico wel al gereduceerd moet zijn naar CAD 750-1500.

Borg

Bij het huren van een auto, motor of camper betaal je een waarborgsom, meestal met een creditcard. De verhuurder gebruikt deze waarborgsom als garantstelling, mocht er iets met het gehuurde voertuig gebeuren dat niet onder de verzekering valt. Bijvoorbeeld ruitschade, lakschade, schade aan de onderkant van het voertuig of schade aan het interieur. Je bent met de GoZero Restitutie Eigen Risico ook gedekt voor de borg die wordt ingehouden. Let er wel op dat het een restitutie is waarbij wij achteraf de eventuele kosten restitueren. Deze moeten ter plekke dus wel voorgeschoten worden.

De restitutie geldt alleen wanneer de schade valt onder voorwaarden van de camper of autoverhuurder. Bij ongeoorloofd gedrag bijvoorbeeld (bijv. rijden onder invloed) vervalt het recht op de restitutie.

De kosten voor de GoZero restitutie eigen risico zijn voor een camper Euro 9,- per dag en voor een huurauto Euro 6,50 per dag.