Menu

Autorondreis West Canada

De juiste autorondreis vinden in een land dat je niet goed kent is altijd een heel proces. Iedereen heeft zijn eigen wensen, smaak en tempo. Maatwerk is dan de beste optie. Alleen dan kun je een rondreis ontwerpen die je past als een maatpak, met de juist accommodaties, comfortabele afstanden en de mooiste excursies.

Zo kom je dan ook terecht bij dat ene leuke kindvriendelijke huisje aan het meer, ga je kajakken tussen de orka’s of vlieg je mee met de postbode in een historisch watervliegtuig!

Wij weten precies wat u zoekt, waar de leuke accommodaties zijn en wat de beste tijd is om te gaan. We hebben elke uithoek bezocht en spreken uit eigen ervaring, dus neem gerust contact met ons op om samen je droomreis te ontwerpen.

Uiteraard hebben we onze kennis ook al vertaald in onze reizen en vaak sluiten deze samengestelde reizen dan ook al prima aan op de wensen. Je kunt deze reizen online bekijken in onze webwinkel, ter inspiratie en ook meteen te reserveren.

Mocht je één van onze standaard reizen voor ogen hebben maar deze een beetje aan willen passen, geen probleem laat het ons weten!

Tip!

Let op, trap niet in de valkuil te veel in één keer te willen zien, Canada is groot! Een kleiner gebied aandoen of een one-way rental (je levert dan in een andere stad de auto in) is dan ook een goed alternatief. Een huurauto voor een one-way rental is in de grote steden vrij makkelijk verkrijgbaar en ook goed betaalbaar.

Onze top 3 geboekte rondreizen door West Canada

Rockies to Rainforest West Canada

22 daagse reis, Calgary -> Vancouver

Een absolute aanrader en we mogen wel zeggen, een reis om nooit te vergeten! Weinig kilometers maar wel alle highlights van West Canada en genoeg dagen op de mooiste plekjes om in alle rust die prachtige gebied te verkennen!

Rockies to Rainforest Autoreis door in CanadaRockies to Rainforest Autoreis door in CanadaRockies to Rainforest Autoreis door in Canada

Drie weekse Classic Roadtrip West Canada

22 daagse reis, Vancouver - Vancouver

Al jaren onze ‘Classic’ reis door West Canada en niet zonder reden natuurlijk! Via het regenwoud klimaat van Vancouver Island en de Sunshine Coast rijden we door naar de machtige Rocky Mountains om terug te keren via de wijngaarden van de Okanagan Valley. Een veelzijdige en bijzondere reis!

Classic roadtrip West Canada autoreisClassic roadtrip West Canada autoreisClassic roadtrip West Canada autoreis

Twee weekse Classic Roadtrip West Canada

15 daagse reis, Vancouver - Vancouver

Deze twee weekse autorondreis brengt u langs de highlights van West Canada en dat alles op een gemoedelijk tempo. Geniet van de tijd die u heeft om de beren te spotten, die ene geweldige hiking trail te bewandelen of met de kano dat prachtige meer over te steken!

Classic radtrip, autoreis door in CanadaClassic radtrip, autoreis door in CanadaClassic radtrip, autoreis door in Canada

 

Totaaloverzicht rondreizen:

Klik hier voor alle autoreizen in West Canada »»